Machiaj Natural in 7 pasi


Daca, totusi, iti este foarte greu sa renunti la creionul dermatograf, poti opta pentru un creion maro. Acesta se splica printre gene si nu imediat deasupra lor. 


3. Aplica un strat subtire de pudra 
Pentru a fixa machiajul fetei, este recomandat sa folosesti o pudra matifianta in zona T (frunte, nas si barbie), care absoarbe eventualul exces de sebum. Makeup artistii sustin ca nu este indicat sa aplici pudra pe toata fata. Un look natural presupune si putin luciu in obraji. 
4. Alege un fard de pleoape in nuante nude 
Cele mai potrivite farduri de pleoape pentru machiajul natural sunt cele in nuante nude - bej, maro deschis, sampanie, roz foarte pal etc. Acestea se aplica intr-un singur strat, pana in pliul ochiului. 


Daca ai ochii verzi, cele mai potrivite culori sunt verdele, auriul, movul si caramiziul. Ochii albastri sunt pusi in valoare cu ajutorul fardurilor gri, argintii si roz, in timp ce pentru ochii caprui poti folosi auriu, mov, maro si gri. 
5. Renunta la creionul pentru sprancene 
Un machiaj natural presupune sa renunti la creionul cu care iti accentuezi sprancenele. Makeup artistii recomanda sa pastrezi sprancenele in nuanta naturala. In cazul in care ai zone in care sprancenele sunt rare, poti acoperi golurile cu creion intr-o nuanta cat mai apropiata de cea naturala. 
6. Pastreaza buzele in nuante nude 
Pentru a completa lookul natural, foloseste un ruj in nuante nude, un balsam sau doar un simplu luciu de buze. Nu folosi contur pentru buze, pentru a nu strica lookul. Stilistii recomanda aplici rujul cu ajutorul degetului inelar. In acest fel, te asiguri ca nu iti incarci buzele cu prea mult produs. 
7. Foloseste un blush cremos 
Blush-ul cremos se poate gasi sub forma de baton, spuma delicata sau crema usoara. Este recomandata folosirea lui pentru machiajele naturale, deoarece iti confera un look proaspat si nu iti incarca tenul. 

 
Byby AVON © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects